Παρεχόμενα Σεμινάρια Κομμωτικής

Σεμινάριο που απευθύνετε σε αρχάριους colorist αλλά και σε πεπειραμένους , που χρειάζονται να ξαναθυμηθούν τους κανόνες των χρωμάτων. Ξεκινώντας το ταξίδι από τα πολύ βασικά βήματα του χρώματος μέχρι τις βασικές τεχνικές τοποθέτησης , μέσα από τον κόσμο των φόντων ξανοίγματος.
Η σωστή τοποθέτηση του αλουμινόχαρτου και όλων των άλλων εργαλείων , δημιουργώντας την σωστή βάση για ξανοίγματα , και τεχνικές που θα φωτίσουν τα μαλλιά.
Σεμινάριο που απευθύνετε σε πεπειραμένους  colorist, μπαίνοντας πιο βαθιά στα μονοπάτια του χρώματος , τεχνικές και λύσεις ακόμα και για τα πιο δύσκολα περιστατικά.
Βλέποντας τα χρώματα με άλλα μάτια , μέσα από τα κατάλληλα εργαλεία, είμαστε σε θέση να αναδείξουμε την προσωπικότητα της πελάτισσας , με συμβουλές για τα μαλλιά της – μακιγιάζ – ρούχα και αξεσουάρ.
Βασικές αρχές του κουρέματος που πρέπει όλοι οι κουπέρ να γνωρίζουμε. Από αρχάριους κουπέρ μέχρι τους πολύ πεπειραμένους, μαθαίνοντας να διαβάζουμε σωστά τα κουρέματα, να τα δημιουργούμε και τα προσαρμόζουμε σωστά στο κατάλληλο πρόσωπο.
Η τελετουργία του αντρικού κουρέματος από Α έως το Ω. Όλα τα tips για το ιδανικό αντρικό κούρεμα.
Οδηγώντας των πελάτη από το κομμωτήριο σε έναν κόσμο συναισθημάτων. Μέσα από την προσέγγιση της απόλυτης συμβουλευτικής εμπειρίας.
Από τις διασημότερες πασαρέλες και την μητρόπολη της μόδας Νέα Υόρκη, όλα τα τελευταία trends σε κούρεμα και χρώμα , έτοιμα να τα εφαρμόσουμε στις πελάτισσες μας.
Μέσα από μια εμπειρία θεωρητικών και πρακτικών εξετάσεων, ανακαλύπτουμε τις ανάγκες και τις προσδοκίες των συνεργατών μας. Το απόλυτο εργαλείο για την πιο σωστή στοχοποίηση του προσωπικού ενός κομμωτηρίου.
Χτίζοντας την απόλυτα εξειδικευμένη εκπαίδευση, προσαρμόζοντας την στις ανάγκες του επαγγελματικού σας χώρου. Δημιουργώντας ένα σεμινάριο από την αρχή αποκλειστικά για εσάς και τους συνεργάτες σας.

Μάθετε περισσότερα για τον Δημήτρη Μάγγο ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Dimitris Maggos
Dimitris MaggosHair Salon Educator, Hairstylist, International Redken Artist
Ο Δημήτρης Μάγγος με χρόνια διεθνούς εμπειρίας στην εκπαίδευση αναλαμβάνει την παροχή εκπαίδευσης και εξειδικευμένων σεμιναρίων σε Κομμωτήρια και Κομμωτές καθώς και την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Gallery