Εκπαίδευση και Οργάνωση Κομμωτηρίων

Ο Δημήτρης Μάγγος με χρόνια διεθνούς εμπειρίας στην εκπαίδευση αναλαμβάνει την παροχή εκπαίδευσης και εξειδικευμένων σεμιναρίων σε Κομμωτήρια και Κομμωτές καθώς και την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Η δραστηριοποίηση του στον χώρο της εκπαίδευσης ξεκίνησε το 2001 από την American Crew οπού εκπαίδευσε για λογαριασμό της μάρκας δεκάδες κομμωτήρια ανά την Ελλάδα. To 2002 διεύρυνε την συνεργασία του με την εταιρία Revlon, αναπτύσσοντας τους τομείς δραστηριότητας του και σε γυναικείες υπηρεσίες, κούρεμα και χρώμα .Αυτή η συνεργασία διήρκεσε έως το 2009.

Inspiring world of Redken 2015

Inspiring world of Redken 2015

Το ίδιο έτος του προτάθηκε να συνεργαστεί με το Ινστιτούτο επαγγελματικής κατάρτισης ΙΕΚ PRAXIS, οπού ανέλαβε την διδασκαλία των σπουδαστών στον κλάδο της κομμωτικής τέχνης. Μέσα σε ένα χρόνο, το 2010 κατέστη υπεύθυνος εκπαίδευσης με κύρια καθήκοντα του την οργάνωση του διδακτικού προσωπικού και την κατανομή της ύλης.

Έπειτα από εννέα χρόνια επιτυχίας και αναγνώρισης στον τομέα της εκπαίδευσης,το 2010, ξεκίνησε η συνεργασία του με μια από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο της μόδας, της εκπαίδευσης και της καινοτομίας στον κλάδο της κομμωτικής, τη Redken. λαμβάνοντας από την εταιρεία την κατάλληλη κατάρτιση από τους κορυφαίους του είδους, διαδικασία που περιελάμβανε πολλές ώρες σεμιναρίων και μετεκπαίδευσης στα κεντρικό κτίριο της εταιρείας Redken στην 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης, κατέστη ‘’train the trainer’’, δηλαδή ‘’εκπαιδευτής των εκπαιδευτών’’.

Με την ιδιότητά του αυτή έχει εκπαιδεύσει δεκάδες κομμωτές και τον έχουν εμπιστευθεί τα μεγαλύτερα κομμωτήρια σε Ελλάδα και Κύπρο.

Και το όνειρο έγινε πραγματικότητα, καθότι αναγνωρίστηκε διεθνώς ως ΄’international artist’’ (διεθνής εκπαιδευτής), αποκτώντας τη δυνατότητα να μεταφέρει τις γνώσεις του και τις τεχνικές του και σε αναγνωρισμένα κομμωτήρια του εξωτερικού.

Νέα Υόρκη, Λας Βέγκας, Παρίσι, Λονδίνο, Βαρκελώνη, Βερολίνο, Κοπεγχάγη είναι μόνο κάποιοι από τους σταθμούς της επαγγελματικής του πορείας, συμμετέχοντας στα μεγαλύτερα shows της μάρκας.

Το 2014 παρουσίασε την πρώτη εξ ολοκλήρου δική του κολεξιόν (The Veil), και το 2016 ακολούθησε η δεύτερη κολεξιόν του (Hip 16).

Δείτε τα διαθέσιμα Σεμινάρια Κομμωτηρίων ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Είπαν για τον Δημήτρη

Αν μου ζητούσαν να χαρακτηρίσω με μια λέξη τον Δημήτρη Μάγγο παρά το νεαρόν της ηλικίας του’θα τον αποκαλούσα Δάσκαλο. Ξέροντας φυσικά ότι αυτός ο χαρακτηρισμός είναι πολύ βαρύς.

Δάσκαλος για μένα σημαίνει Γνώση, Μεταδοτικότητα, Ταπεινότητα, Ευγένεια, Ηρεμία, Υπομονή.

Ανήκω και εγώ στην ίδια ομάδα με το Δημήτρη στους REDKEN ARTISTS GREECE όμως ο Δημήτρης βρίσκεται στην υψηλότερη βαθμίδα. Φυσικά δεν είναι τυχαίο είναι ένας international Redken artist έχει όλα τα χαρακτηρίστηκα που χρειάζεται να έχει ένας Δάσκαλος!

Έχω παρακολουθήσει όλα τα σεμινάρια του Δημήτρη μια και δυο φορές και συνεχίζω γιατί πάντα κάτι καινούργιο ανακαλύπτω!!

Σε ευχαριστώ Δημήτρη Μάγγο για όλη τη γνώση που μοιράζεσαι απλόχερα μαζί μας!!!

Sulli Zisi, Ιδιοκτήτρια κομμωτηρίων Linea Cappeli - Ν. Ιωνία & Ν. Ερυθρέα
“Το να ξυπνάς τη φαντασία και την δημιουργικότητα κάποιου είναι προτέρημα και προπαντός ταλέντο.”

Ο Δημήτρης είναι ο άνθρωπος που μπορεί να σε έμπνευση στο έπακρο και να σου ξυπνήσει την ανάγκη της δημιουργίας .

Σταύρος Γιαννακόπουλος, Κομμωτήριο ΣΤΑΥΡΟΣ - Καλαμάτα
Έχοντας παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια απο τον Μαγγο Δημήτρη το αποτέλεσμα ειναι πάντα το ίδιο :Επιτυχία.
Όλες οι απορίες σας θα λυθούν και οποίες ανασφάλειες σας θα μείνουν πίσω.
Επιστρέφοντας στο κομμωτήριο σας η όρεξη για καινούργια πράγματα θα είναι μεγάλη αν είστε ήδη κομμωτής, όσο για τους αρχάριους θα πειστείτε ότι ακολουθήσατε τον σωστό δρόμο!

Η μεταδοτικότητα του είναι απίστευτη και θα τον αναζητήσετε ξανά και ξανά!
Υ.Γ. Τολμήστε να ρωτήσετε ότι περνάει από το μυαλό σας!

Tony Toy, Κομμωτήριο - Μήλος
Τι μπορεί αλήθεια να πει κανείς για τον Δημήτρη Μάγγο τον μοναδικό Έλληνα international artist της REDKEN;

Κορυφαίος στυλίστας, χαρισματική προσωπικότητα, ευγένεια ψυχής και πάνω από όλα μοναδικός στη δουλειά του. Είναι από τους λίγους εκείνους ανθρώπους που γεννιούνται με ένα σπάνιο συνδυασμό μεγάλου ταλέντου και μεγάλης ψυχής. Απλά τον εμπιστεύεσαι από την πρώτη στιγμή.

Γιώργος Εγγλεζος, Κομμωτήριο Μυτιλήνη
0 πόλεις
σε Ελλάδα & Κύπρο
Πόλεις
Αθήνα Θεσσαλονίκη
Λάρνακα Πάτρα
Ιωάννινα Καβάλα
Καρδίτσα Λαμία
Λάρισα Βόλος
Πάργα Χαλκίδα
Ηράκλειο Κρήτης Χανιά
Ρέθυμνο Πάρος
Μυτιλήνη Χίος
Μήλος Ρόδος
Σάμος Κέρκυρα